Tips på skal till iPhone 11

Det var inte direkt någon självklarhet vilket skal jag skulle välja till min iPhone 11. Tro mig, telefonen betyder mycket för mig och jag vill absolut skydda den så gott jag kan. Problemet är bara att jag inte kan så mycket om det där. Jag kan faktiskt ingenting överhuvudtaget. Är man förlåten för när man är över 60 och ska välja skal till en iPhone 11? Detta låter jag er, kära läsare, att avgöra.

Hur som helst så var det i alla fall dags för mig att välja nytt. Jag frågade människor i min närhet, som jag tänkte visste vad de snackade om, om hjälp. Tipsen på iPhone 11-skal som jag fick gick minst sagt isär. Framförallt var det stor skillnad i de material de tyckte att jag skulle välja till skalet i fråga. Detta var inget jag hade räknat med men så blev det. Jag ska nu presentera vad de olika personerna rekommenderade gällande skal till iPhone 11.

Peter – Skinn

Det var någonting som var väldigt väntat med att min kollega Peter skulle rekommendera läderfodral. Han tyckte att ett skal till en iPhone 11 förtjänade att vara robust. Så robust som det bara kunde bli, menade han. Han hade själv ett fodral i skinn och han tyckte att jag borde kopiera hans metod. ”Titta på den här jäveln” sa han och höll upp sin telefon. ”Inte en skråma”. Jag var tvungen att tänka på saken och ta in fler tips om skal till iPhone 11.

Elsa – Plast

Mitt barnbarn var tidigt med mobiltelefon och det ligger väl bara i linje med verkligheten på något sätt. Hon tyckte i alla fall att jag skulle köra på hårdplast som skal till min iPhone 11. Det fanns nämligen flest fina motiv om man gjorde det valet. Ja, hon hade ju inte fel direkt. Jag tittade på nätet och hittade en lång rad skal till iPhone 11 med spektakulära motiv. Inte minst hästar, prinsessor och djur av alla möjliga slag. Kanske inte något för mig ändå.

Håkan – Silikon

Min bror har alltid bra tips när det gäller teknik. Skalet till iPhone 11 är kanske inte teknik men det syftar ju i alla fall till att skydda teknik. Silikon var det som gällde, i alla fall om Håkan fick säga sitt och det fick han. Stöttåligt och förjävla skönt i handen, det var hans argument för varför detta iPhone 11-skal var att föredra.

Jag gick på hans tips. Gjorde jag rätt?

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest