Koll på fasadrenovering i Stockholm

Idag tänkte jag att vi skulle köra lite av en klassiker här i bloggen. Det är i alla fall en klassiker för er som läst den under en längre period. Det vi ska göra idag är att köra en frågeomgång. Jag kommer att presentera några av de frågor som hamnat i min inkorg senaste tiden. Jag har också valt att begränsa det till frågor om min tid inom fasadrenovering i Stockholm. Det var nämligen något som tycktes väcka intresse hos många av er. För er som missat det skrev jag om fasadrenovering i Stockholm tisdagen för två veckor sedan. Gå gärna tillbaka och läs för att få lite mer kontext.

Så, då kör vi igång med frågorna. Kom ihåg att du gärna får skicka in dina frågor om fasadrenovering i Stockholm om du fortsatt saknar svar. Maila eller (ännu smidigare) hör av dig i kommentarsfältet.

När jobbade du med fasadrenovering i Stockholm?

Detta var en fråga som inte var särskilt jobbig att läsa när jag fick den men desto jobbigare att leta upp svaret på. Det var – och håll i er nu – 20 år sedan som jag började jobba i Stockholm med fasadrenovering. Kan ni förstå? Kan ens jag förstå? Två hela decennier var det sedan jag stod där på perrongen i Stockholm och gjorde mig redo för att testa på fasadrenovering – en, för mig, helt främmande bransch. Det ger mig nästan svindel att tänka på.

Jag var sedan verksam inom fasadrenovering i Stockholm i fyra år innan jag flyttade tillbaka söderut. Då fortsatte jag att jobba i samma bransch under ca fem år till. Sedan var det dags för mig att sätta mig i skolbänken igen. Det blev alltså totalt nio år inom branschen, plus minus några månader då.

Var det roligt att jobba med fasadrenovering i Stockholm?

Världens enklaste fråga att besvara; Ja, det var jätteroligt! Det var faktiskt en av de finaste tiderna i mitt liv, om jag ska vara ärlig. Jag tyckte väldigt mycket om fasadrenovering och Stockholm är vår bästa stad – detta råder inga tvivel om, om ni frågar mig. Nej, det var verkligen en riktig kanontid i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma. Jag skulle absolut inte vilja ha den ogjord. Kanske hamnar jag i Stockholm någon gång igen, även om det sannolikt inte kommer att bli på grund av fasadrenovering.

Tjänar man bra inom fasadrenovering i Stockholm?

Jag kan bara svara på hur det var på min tid och då är svaret Ja!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest