Mattor i Stockholm

Jag fick feeling idag. Detta inlägg kommer därför inte alls att handla om något jag trodde att jag skulle skriva om tidigare. Ibland måste man bara få ner orden på papper, och idag var en sådan dag.

Jag kommer nu att ägna ett helt A4-ark åt att skriva om de bästa mattor i Stockholm som jag vet. Låter det som ett konstigt tema? Då har du nog inte följt min blogg särskilt länge. Då har du nog missat några av de tidigare knasigare inläggen jag har författat. Mina bästa mattor i Stockholm är ingenting jämfört med någon av följande:

  • Bästa TV-zebran
  • Bäst skägg i Robinsons historia
  • Sämsta D-vitaminpillret
  • Regionens fulaste gatstenar

Leta gärna i historiken om ni vill ta del av ovanstående. Hör av er i kommentarsfältet om något krånglar. Så, vidare till mattor i Stockholm. Bland alla jag känner i Stockholm finns det vissa personer som sticker ut när det kommer till mattor. Jag ska nu systematiskt gå igenom en och en:

Robin

Min kollega Robin och hans sambo har en av världens finaste mattor i sitt hem i Stockholm. Det är en fullkomligt makalös persisk matta som fångar blicken direkt när man kliver in. Jag får känslan av att vara omhändertagen när jag befinner mig där. Ja, är det så himla fel? Så är det i alla fall?

Lucas

Lucas tillhör en av mina absolut närmaste bekantskaper. Vi sprang på varandra förra sommaren och sedan dess har vänskapen eskalerat, kan man väl säga. Lucas äger en av de finaste mattorna i Stockholm. Galet nog så har han placerat den i köket. Galet nog så är han också otroligt slarvig och har därför spillt på den otaliga gånger. Han borde tänka om.

Linnea

Om man skulle ranka mattor i Stockholm med samma struktur som man rankar viner skulle en kategori vara mysighet. I alla fall om jag fick bestämma. Min kusin Linneas matta i Stockholm skulle få absolut högsta score på mysighetsskalan. Den är helt magnifik och helt och hållet knallgrön. Visst låter det knäppt? Det är det också. Det är knäppt och knasigt och skruvat och jag älskar det!

Nu har jag inte tid med er längre, kompisar. Jag måste nämligen kila iväg och hämta ut det som nu ska bli en av de finaste mattorna i Stockholm. Den ska placeras på MITT golv!!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest